Ez a projetk a belváros egyik legszebb részén a Balassi Bálint utcában készült. Az V. kerületi 109 nm-es lakás korábban nappali + 2 szobával rendelkezett és egy óriási konyhával. Eszter és Dávid azért fordultak hozzánk, mert a kivitelezésen kívül  nappali + 3 szobára volt szükségük külön nemű gyermekeik miatt. Az anya legfonotosabb kérése a sok rakodófelület volt, továbbá ragaszkodott a sok fehér használatához és az egyszerűséghez. Dávid inkább egy reprezentatív otthonra vágyott így az épület jellegéhez igazodva a nagypolgári mennyezetet alakítottunk ki utólag és megtartottuk a hatalmas, duplaszárnyú ajtókat is. A tervezés során a konyhából alakítottuk ki a szülői hálót, mely a nappalival együtt a Dunára néz. Itt rengetek szekrényt rejtettünk a falakba öltözetük számára. A gyerekek szobái a belsőudvar felé néznek, melyek mellett egy külön kis tároló is kialakításra került. A lakás méretéhez képes a konyha aprónak tűnik, azonban kialakítása miatt kényelmesen használható, minden kézre áll benne. A konyhai félsziget reggelizőpul gyanánt is szolgál gyermekeik számára.

TERVEZŐ: Pataki Dénes
FOTÓ: Székely Péter
STYLING: NÁDAI PÉTER
Adatvédelem
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Adatvédelmi Szabályzat
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google