A palotanegyed egyik régi bérházában várárolta ezt a lakást gyermekeink a tulajdonos. Eléggé lepusztult állapot fogadott minket mikor először léptünk a lakásba. Egymásból nyíló szobobák, sötét ablaktalan átjárók a fürdőszoba és a gardrób között. Fő elvárása az volt, hogy duplakomfortot alakítsunk ki, hogy a két gyereknek meglegyen lakáson belül a saját területe, de legyen ez központi helyiség is, ahol találkozhatnak barátaikkal. Így alakítottunk ki a lakáson belül egy szinteltolásos nappali-konyhát. A konyha egy dobogón helyezkedik el a lakás hátsó részén és vele szemben kapott helyet az étkező és a világos nappali. A gyerekek szobáit sikerült távol kialakítani egymástól nyugalmuk érdekében saját fürdőszobájukal. 

Tervező: Pataki Dénes
Fotó: F. Tóht Gábor
Styling: Horváth Vera
90 nm-es lakás átalakítása
Adatvédelem
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Adatvédelmi Szabályzat
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google