Legújabb lakberendezési divat, hogy divat minden. Mindent keverhetünk mindennel a stílus keveredés nem számít, amire törekednünk kell az az élhető és élvezhető belső tér. Sokan azt gondolják a lakberendezés mindössze a bútorok, kiegészítők beszerzésében áll. 

 

Nem gondolnak arra, hogy a falakat is díszíteni kell és bizony ez talán az egyik legnehezebb fázisa a lakberendezési folyamatnak. A modern enteriőr sokszor kíván meg régit a falon, ugyanígy egy klasszikus hangulatú lakást fel tud öltöztetni néhány már-már provokatívan modern kép vagy festmény. Legyünk bátrak! Nyugodtan helyezzünk el akár több képet is egyszerre a falon! Válasszunk provokatív, színes, olykor csak színek kavalkádját ábrázoló képeket!

Mit mihez?

Egy klasszikus lakberendezési stílushoz több féle megoldás is szóba jöhet. Azoknak akik inkább a hagyományos művészeteket, irányzatokat kedvelik nem kell feltétlenül régi tájképet vásárolniuk. Hatalmas a választék a 20-as 30-as évek művészeinek reprodukcióiból. Sőt ugyanezen kor plakátjai vagy régi termékhirdetései tökéletesen illeszkedhetnek egy tradicionális enteriőrhöz. Modern stílusú lakásban a fehér falakat hasonlóképpen fel tudjuk öltöztetni egy színes, változatos, mozgalmas két háború közötti időszak alkotásával.

Sötétebb falakon merjünk használni erősebb tónusú festményeket, képeket, fotókat! Nem szűkítik a teret, hanem egy jó választással akár mélyíthetik is azt. A méret nem számít, feltehetünk egy hatalmas képet, vagy több kicsit is bohém összevisszasággal.

Ha van kedvencünk vagy csak valami elnyerte a tetszésünket és már tudjuk mit és milyet, de nem tudjuk megrendelni, megvenni mert drága, rendeljünk festmény reprodukálást! A wowdesign.hu ebben is rendelkezésére áll és nem biztos hogy mélyebbre kell nyúlnia pénztárcájában, mint a nagy lakberendezési áruházak kínálatai között.