Erkély? Terasz? Loggia? Balkon?

Akkor élvezhetjük igazán, ha funkcióján kívül esztétikai élményt is nyújt számunkra. Méretre, formára széles spektrumon mozoghatnak, de önmagukban csak az építészetben szépek. A hangulatot, stílust meg kell teremtenünk ügyelve a részletekre. Lerajzoljuk, megtervezzük, hogy a nagyobb pénzkiadások előtt láthassa az eredményt. Amennyiben nem szeretne azzal időt tölteni, hogy a terveket megvalósítsa, szakmai partnerünkkel a terasztervezéssel vállaljuk a teljes kivitelezés szervezését, lebonyolítását, egyedi kaspók, ládák gyártását, növények beültetését, automata öntözőrendszer kialakítását vagy az árnyékolástechnikai megoldások feltárását. Sok növény legyen? Ne lássanak rá?Mindenkinek mások az igényei. Ha szeretne egy szép erkélyt vagy teraszt, keressen minket bizalommal.


A terasz

A terasz egy helyiséghez, önálló rendeltetési egységhez vagy azok közös közlekedőihez kapcsolódó, padlóburkolattal ellátott külső tartózkodótér, ami nem az épület homlokzati síkján belül van.

 

Az erkély

Az erkély az épület homlokzati síkjától kinyúló, szerkezetileg rendszerint konzolos, függesztett, vagy pontszerűen alátámasztott kialakítású és helyiséghez közvetlenül csatlakozó külső tartózkodó tér.

 

A balkon

Az épület homlokzatán kiugró kő-, vas-, vagy falemez, melyre a szobákból egy-vagy több ajtón át kilépni és rajta szabadon tartózkodni lehet.

 

A loggia

A loggia mai értelmezésben lakóépületek erkélyszerű, ám a fal síkjából nem kiugró része – leginkább a az épülethomlokzatba bemélyedő nyitott térrész neve.

 

 

Elérhetőség:
  • 0670 - 5340 - 495
  • info[kukac]wowdesign.hu
  • Kedvelj minket
    Székhely

    Budapest