Mire jó a lakberendezési tervezés?

A harmónia, kényelem és esztétikum megalkotására, falak színével, bútorok megfelelő kiválasztásával, színvilágával kiegyensúlyozottságot és összhangot teremt, igazodva a megrendelő ízléséhez. A lakberendező kitűnő emberismerő és magas empatikus készséggel rendelkezik, munkájában ad a minőségre.

 

 

 

lakberendezés

Lakberendezés


Ha már túl vagyunk a lakásvételen a koncepció megalkotásán és a felújításon, következik a könnyűnek gondolt, ám hatalmas erőfeszítést és időt igénylő feladat. Esetenként több tucat, akár száz berendezési darab összhangját kell megalkotnunk, ugyanakkor gondosan ügyelnünk kell a forma és a funkció összhangjára, sőt az ár-érték arányra egyaránt!

Csapatunk nem csak a tervezésben van segítségére, hanem a teljes bútorozási, összeszerelési és még a megrendelés, szállítási folyamtokban is, összefogja azokat. Senki nem szeretné azt tapasztalni, hogy a kanapéra ülve nem látja jó szögben a televíziót, vagy a kézmosó használatánál nem tudja rendesen a kifolyó víz alá tenni kezét egy rosszul megválasztott csaptelep miatt.