Ki végezze a felújítást?

Ha nem szeretné a saját kárán megtapasztalni milyen amikor egymásra mutogatnak a szakipari munkások, hogy “a másik dolga lett volna”, akkor az építőipari munkálatok levezénylésére generálkivitelezőt javasolunk.

 

 

 

Lakásfelújítás


A lakásfelújítás alatt a lakás belső szerkezetét alakítjuk át, belsőépítészeti változtatásokat viszünk véghez, mely részeként a gépészeti karbantartás, javítás, csere sem maradhat el. Ezt kezdhetjük a kényelmesebb élettér kialakítása miatt (pl. fűtő, szellőző, légkondicionáló rendszerek fejlesztésével), vízvezetékek, elektromos rendszerek teljesítmény fokozása érdekében (pl. új kiegészítő elektromos energiát használó fűtés miatt, vagy egy nagy teljesítményű sütő esetében)

az intimitás megőrzése végett (pl. hangszigetelő előtétfalat teszünk válaszfalainkra, nyílászárókat cserélünk), de egy jobb elrendezés, esztétikusabb élettér kialakítása sem elhanyagolható indok. Bármelyről legyen is szó segítségére vagyunk a munkálatok lebonyolítása idején. Velünk időt és felesleges vesződséget spórol. Vállaljuk a helyszíni művezetést – konzultációt a kivitelezővel és az egyeztetéseket a szakági tervezőkkel.