Blog

Budapesti Garzon Megújulása

A Béketéren található ez a kis 33 nm-es lakás. Nagyon rossz állapotban volt mikor először felmértük. Régi megsárgult falak, főzőfülke, konvektor és egy kényelmetlen elrendezésű fürdőszoba. A tulajdonos felkért minket hogy az átalakítás mellett adjunk segítséget az átalakításhoz is, hogy könnyen kiadható legyen.

Read More


“Távirányítós” wc öblítetés

Napjainkban már alap követelmény lett a mellékhelyiség esztétikájával is foglalkozni. A régi falra szerelhető öblítőtartályok ideje lejárt. Jól működtek, sokáig nem volt más alternatíva, de szép lassan felváltották a helyüket a saját tartállyal rendelkező monoblokkos wc-k, majd a leginkább kedvelt megoldás a falba rejtett öblítési rendszer lett.

Read More


Miért fontos a lakástervezés?

Az ingatlanok árainak emelkedésével egyenesarányosan megnőtt a minőségi lakások iránt is az igény. Sokan befektetésnek, már egy jól átgondolt lakástervvel rendelkező apartmant keresnek, mások lepukkant olcsót, hogy kedvük szerint alakíthassák át. A most következő bejegyzés nekik nyújt segítséget.

Read More


A terasz az otthon része

A nyári estéken a legjobb egy szépen dekorált terasz, ahol egy forró napot követően ellazulhatunk, grillezhetünk vagy akár baráti társaságot invitálhatunk. Az utóbbi években egyre inkább előtérbe kerültek a teraszok, mint lakberendezés szempontjából, mint egy lakásvásárlás során. Nézzük mit adhat egy ilyen külső tér! 

Read More


A konzolasztal öltözteti a falat

Díszes konzolasztal tökéletesen illeszkedhet, dekorálhatja hálószobánk, nappalink vagy előszobánk falát. Korábban ehhez hasonló bútordarabokat leginkább csak villákban vagy kastélyokban láthattunk azonban a használt cikkeket árusító internetes oldalak korában mi is hozzájuthatunk teljesen megfizethető áron. Sőt!

Bármilyen képet tehetünk a falra!

Legújabb lakberendezési divat, hogy divat minden. Mindent keverhetünk mindennel a stílus keveredés nem számít, amire törekednünk kell az az élhető és élvezhető belső tér. Sokan azt gondolják a lakberendezés mindössze a bútorok, kiegészítők beszerzésében áll. 

 

Read More


Régi fotel Új köntösben

Manapság számos lehetőség adódik arra hogy a régiből újat varázsoljunk. Lakberendezésnél az egyik ilyen bútordarab lehet a fotel. Sokszor elképesztően alacsony áron tudunk art-deco vagy polgári stílusú fotelt vásárolni, akár interneten, vagy csak egy lomtalanítás mellett kihalászva egy értékes darabot.

 

Read More


Elérhetőség:
  • 0670 - 5340 - 495
  • info[kukac]wowdesign.hu
  • Kedvelj minket
    Székhely

    Budapest